Upis u srednju školu

Odaberi srednju školu po svojoj meri!

Završetak osnovne škole predstavlja veliki stres i izazov za svakog osmaka. Pored brige o proseku ocena i pripremi za polaganje završnog ispita, potrebno je i napraviti pravi izbor pri sastavljanju liste želja i određivanja prioriteta za upis.

Izbor škole otvara nova pitanja: koja škola šta donosi, da li je suviše teška, da li je moguće zaposliti se nakon školovanja, koji fakultet je moguće upitsati posle… Toliko nepoznanica na jednom mestu može da stvori nepotreban pritisak i tremu.

Otkrijte svoje buduće zanimanje kroz test profesionalne orijentacije

Prvi korak koji treba da napravite je da saznate koje su vaše sklonosti i interesovanja. Test profesionalne orijentacije usmeriće vas u pravom smeru i olakšati vam izbor. U ovom procesu niste sami - stručni tim je tu da vam pomogne tokom testa i protumači rezultate. Na ovaj način ćete saznati na koja zanimanja treba da se fokusirate i da u skladu sa tim upišete najbolju školu za vas.

Napravite pravu odluku - upišite ono što volite!

Nakon odabira zanimanja, sledi izbor škole. U skladu sa vašim rezultatima testiranja i uspeha iz osnovne škole, EDUsavetnik stručnjaci će vam detaljnije predstaviti škole u kojima se izučavaju smerovi za koje ste se opredelili. Dobićete i informacije o upisnom procesu, maloj maturi, popunjavanju liste želja, dokumentima za upis i slično, a sve u cilju olakšavanja procesa upisa.

Veoma je važno da napravite pravi izbor jer srednja škola predstavlja mesto gde ćete steći obrazovanje neophodno za vaš dalji razvoj i buduću karijeru.  Savladajte sve prepreke upišite školu koju zaista želite.

Izaberite paket

Svaki od paketa možete poručiti putem telefona: 011/401-12-27 ili putem kontakt forme. Ukoliko se odlučite za PREMIUM paket imajte u vidu da se razgovor zakazuje u zavisnosti od slobodnih termina. Zakažite sastanak na vreme - spremni dočekajte upis!

Ukoliko ste korisnik nekog od naših paketa namenjenih pripremi male mature, ostvarujete popust od 15% na svaki od kupljenih paketa za test profesionalne orijentacije!