Upis na fakultet ili visoku školu

Otkrijte gde je najbolje da studirate!

Fakultet ili visoka škola koju odaberete će direktno odrediti vašu buduću karijeru. Visoko obrazovanje je mnogo zahtevnije od srednje škole zbog čega je bitno da studirate upravo ono što vas interesuje. Pritom je veoma važno da se poklope vaše ambicije i lične sklonosti. Kako biste doneli pravu odluku, najbolje je da putem testa profesionalne orijentacije rešite sve nedoumice.

Saznajte gde ćete nastaviti školovanje uz test profesionalne orijentacije

Pronađite pravi fakultet ili visoku školu za vas tako što ćete se upoznati sa svojim sklonostima kroz test profesionalne orijentacije. Na osnovu vaših odgovora na testu, vrhunski pedagozi i psiholozi će napraviti analizu i usmeriti vas na zanimanja za koje ste pokazali najviše afiniteta. Nakon testiranja i analiza sledi odabir fakuteta ili visoke škole. Kada napravite finalni izbor, sledeći korak je upisni proces.

Pomoć pri upisu

Za sve nedoumice koje budete imali tokom upisnog procesa na raspolaganju vam stoji tim profesionalaca. EDUsavetnik tim će vam pružiti sve potrebne informacije u vezi prijemnog ispita, koja dokumenta su potrebna za upis, broj slobodnih mesta za željeni smer, način bodovanja i slično. Rešite sve nedoumice oko izbora vaših budućih studija uz prave savete stručnjaka!

Popust na školarinu

Ukoliko se odlučite za privatne studije prođite kroz ovaj proces brzo i lako uz pomoć EDUsavetnika. Rešite se čekanja u redu, prikpuljanja i predavanja dokumentacije, sve će biti urađeno umesto vas, a uz to ćete ostvariti i popust na iznos školarine!

Izaberite paket

Svaki od paketa možete poručiti putem telefona: 011/401-12-27 ili putem kontakt forme. Ukoliko se odlučite za PREMIUM paket imajte u vidu da se razgovor zakazuje u zavisnosti od slobodnih termina. Zakažite sastanak na vreme - spremni dočekajte upis!