Upis u osnovnu školu

Pripremite se na vreme za polazak u prvi razred

Brojne informacije i procedure mogu da predstave veliki izazov za roditelje. Spremite vaše dete za polazak u školu uz pomoć stručnog tima EDUsavetnik psihologa i pedagoga. U Srbiji upis u državne osnovne škole počinje u aprilu i traje do kraja maja.

Olakšajte upis u školu uz prave savete

Dočekajte prvi dan škole uz pravu pripremu i savete. EDUsavetnik tim će vam pomoći da rešite sve dileme u vezi upisa kako bi vaše dete spremno dočekalo prvi školski čas. Izbor često nije lak jer postoje brojni razlozi koji jednu školu izdvajaju od ostalih.

Jedan od faktora je, na primer, izbor jezika koji su uči. Ne postoji jedinstveno rešenje, često ono što odgovara jednom detetu ne odgovara drugom. Psiholozi i pedagozi su zato tu da vam pomognu i olakšaju odluku.

Sistematski pregled i testiranje prvaka

Tu smo da vam pomognemo i posavetujemo vas kako biste na vreme skupili sva dokumenta, a tu je i testiranje prvaka, sistematski pregled i slično. Prođite kroz ovaj proces brzo i lako uz savete profesionalnog tima stručnjaka.

Upoznajte dete sa zadacima koji će ga sačekati na testiranju za upis u osnovnu školu, pripremite sve potrebne dokumente za upis i upoznajte se sa procedurom sistematskog pregleda. Neka vaše dete spremno dočeka prvi dan škole!

Napravite pravi izbor za vaše dete!

ZAKAŽI SASTANAK