Profesionalna orijentacija – savetnik za upis

Orijentišite se ka uspehu!

Bez obzira da li ste osnovac, srednjoškolac ili student, nije lako doneti odluku o upisu škole. Odaberite pravu školu koja će ispuniti vaša očekivanja i pružiti vam mogućnost da usvojite znanja neophodna za dalje usavršavanje.

Najvažnije je da, pre donošenja odluke, imate na raspolaganju sve potrebne informacije. Konsultujte se sa  EDUsavetnik stručnjacima koji će vam kroz test profesionalne orijentacije pomoći da usmerite svoje talente u pravom smeru. U zavisnosti od toga da li je reč o privatnoj ili državnoj srednjoj školi ili fakultetu, stručni tim će vam pomoći da savladate sve prepreke i upišete školu koju želite.

Šta je test profesionalne orijentacije?

Kroz seriju testova i razgovora sa vama, psiholozi i pedagozi otkrivaju kako su usmereni vaši talenti i lični afiniteti. Odgovorom na pitanja, uz asistenciju stručnih osoba, dobićete kompletnu sliku profesionalnih veština koje posedujete i na osnovu kojih ćete dobiti predlog o daljem školovanju.

Saznajte da li posedujete veštine upravljanja, komunikacije sa ljudima, organizacione veštine ili imate potencijal da se razvijate u nekim drugim oblastima o kojima možda niste ni razmišljali! Uz pomoć profesionalne orijentacije bićete sigurni da je škola koju izaberete zaista ona koja odgovara vašim interesovanjima i sposobnostima.

Ukoliko želite da budete sigurni u svoj izbor srednje škole ili fakulteta, pišite nam na kontakt@savetnik.edu.rs ili nas pozovite na telefon: 011/401-12-27. Testiranja se vrše u prostorijama Instituta na adresi Kralja Milana 5, III sprat u Beogradu. Rešite na vreme sve nedoumice i spremni dočekajte prijemni ispit!

Ukoliko ste korisnik EDUsavetnik paketa namenjenih pripremi male mature, ostvarujete popust od 15% na svaki od paketa za test profesionalne orijentacije!

Testovi za sve nivoe obrazovanja

U zavisnosti od toga da li upisujete osnovnu školu, srednju školu ili fakultet, EDUsavetnik stručnjaci će u skladu sa rezultatima testiranja i razgovora sa vama predložiti najbolja rešenja za vas.

Za sve dodatne informacije možete nam se obratiti putem telefona: 011/401-12-27 ili putem kontakt forme

Gde se nalazimo

Svi koji se odluče za PREMIUM paket iz naše ponude, test profesionalne orijentacije rade u našim prostorijama na adresi Kralja Milana 5, III sprat, Beograd