EDUsavetnik – O nama

Rešite sve nedoumice u vezi školovanja

Bez obzira da li upisujete faktultet, osnovnu ili srednju školu, EDUsavetnik je tu da vam olakša proces. EDUsavetnik je servis portala edukacija.rs i bavi se pružanjem usluga profesionalne orijentacije i pripremanja za polaganje prijemnih ispita i male mature. Iza ovog servisa stoji Institut za moderno obrazovanje koji okuplja eminentne stručnjake iz najvažnijih oblasti edukacije. Donesite pravu odluku uz savete profesionalaca sa višegodišnjim iskustvom.

Uz vas smo tokom celog procesa upisa

Naša misija je da pomognemo mladim ljudima da naprave prvi korak ka budućoj uspešnoj karijeri. Od trenutka kada se odlučite za profesinalnu orijentaciju do trenutka upisa tu smo da vam pomognemo kako biste se što bolje pripremili za upis. Tim stručnjaka EDUsavetnika će imati odgovor na svako vaše pitanje u procesu priprema za upis. Primenite usvojena znanja i upišite željenu školu.

Profesionalna orijentacija - prvi korak ka uspešnoj karijeri

Veoma je važno da se odlučite za školu koja odgovara vašim specifičnim talentima, ali i koja predstavlja pravac u kom želite da se dalje usavršavate. Naš tim pedagoga i psihologa će kroz seriju razgovora i testova profesionalne orijentacije doći do odgovora na vaše pitanje: ”Šta da upišem?” Bez obzira da li je reč o privatnoj ili državnoj srednjoj školi ili fakultetu, stručni tim će vam pomoći  da napravite pravi izbor i krenete pravim putem u izgradnju uspešne karijere i sigurne budućnosti.

Kome smo namenjeni?

Osnovcima, srednjoškolcima i studentima koji žele da naprave pravi izbor svoje buduće škole. Učenicima kojima je potrebna pomoć pri upisu, ali i tokom školovanja. Ove pogodnosti nisu ograničene na studente, ako ste završili školovanje a niste sigurni u kom smeru da razvijate svoju karijeru, tu je tim eksperata da sa vama reši dilemu.

Šta dobijate?

  • Profesionalni pristup
  • Odlični uslovi prilagođeni svima
  • Usmerenost ka uspehu učenika

  • Višegodišnje iskustvo u radu
  • Uvek prave informacije
  • Profesionalni tim stručnjaka

KONTAKT