Pravni savetnik

Pravna pomoć

Imate problem da se prebacite na drugi fakultet, visoku ili srednju školu? Počeli ste školovanje u inostranstvu i želite da ga nastavite u Srbiji? Potreban vam je savet u vezi nostrifikacije diploma?  - Na pravom ste mestu!

Pravni saveti u obrazovanju

Pravni savetnik je servis koji sačinjava tim stručnjaka specijalizovanih za pravne procese i procedure u obrazovanju. Ukoliko prilikom upisa, tokom ili nakon završetka školovanja budete naišli na probleme pravne prirode, zbog koji ne možete da nastavite školovanje ili smatrate da ste na bilo koji način oštećeni, možete se obratiti našoj pravnoj službi, koja će vam pomoći u rešavanju istog.

Nostrifikacija diploma, prebacivanje u drugu školu ili fakultet

Strani državljani koji žele da nastave školovanje na obrazovnim ustanovama u Srbiji, susreću se sa neizbežnim birokratskim procesima priznavanja dokumentacije koja dokazuje završen nivo obrazovanja u stranoj državi. Ukoliko nemate iskustva i potrebna van je pomoć u rešavanju ove vrste problema, obratite se našem timu.

Takođe, ako želite da se prebacite iz jedne u drugu školu (fakultet) u Srbiji, bilo da je ustanova privatna ili državna, naš tim daće vam precizne upute i pružiti svu potrebnu pravnu pomoć, kako biste što lakše i brže završili sve potrebne procedure.

Cenovnik usluga

Cenovnik se obrazuje na osnovu prirode problema i modela njegovog rešavanja i može se razlikovati od slučaja do slučaja. Našu pravnu službu možete kontaktiratu putem kontakt forme ili telefona: 011/401-12-27.

ZAKAŽI SASTANAK