Popust na školarinu

Kako da ostvarite popust na školarinu

Ukoliko se odlučite za upis na privatnu srednju školu, visoku školu ili fakultet učinite to brzo, lako i povoljno uz pomoć EDUsavetnika. Škole sa kojima sarađuje EDUsavetnik su najbolje privatne obrazovne ustanove u zemlji koje garantuju vrhunsko obrazovanje.

Proces upisa je vrlo jednostavan. Dovoljno je da odaberete školu sa spiska a mi ćemo vam obezbediti poseban popust na iznost školarine!

Izaberite srednju školu

Veoma je važno da napravite pravi izbor jer srednja škola predstavlja mesto gde ćete steći obrazovanje neophodno za vaš dalji razvoj i buduću karijeru. Pogledajte katalog privatnih srednjih škola kod kojih možete ostvariti popust na školarinu:

  • U IZRADI

Izaberite fakultet ili visoku školu

Visoko obrazovanje je mnogo zahtevnije od srednje škole zbog čega je bitno da studirate upravo ono što vas interesuje. Pogledajte katalog visokoškolskih ustanova  kod kojih možete ostvariti popust na školarinu:

  • U IZRADI

Tim pravnika EDUsavetnika će se pobrinuti da kompletan upis prođe što lakše, tako će biti potrebno samo da dođete i potpišete ugovor koji se prosleđuje odabranoj obrazovnoj ustanovi. Nakon toga ćete dobiti informaciju o završenoj proceduri upisa, početku školske godine, ali i svim ostalim detaljima koji su vam neophodni za uspešan početak školovanja.

Ostvarite svoje ambicije u inostranstvu

Ukoliko ste se odlučili da studije nastavite u inostranstvu za to postoji posebna procedura, a tim EDUsavetnika će biti uz vas tokom celog procesa.

Tim stručnjaka će pripremiti svu potrebnu dokumentaciju i proslediti je fakultetu po vašem izboru. Ukoliko naiđete na bilo kakav problem koji stoji između vas i željene škole, naš pravni tim će se pobrinuti da se reše sve nedoumice.

Poslove prevođenja i overe dokumenata, slanje dokumentacije i potpisanih ugovora možete da prepustite EDUsavetnik stručnjacima koji će vas redovno obaveštavati o toku procesa. Ne dozvolite da se bilo šta ispreči na vašem putu ka vrhunskom obrazovanju i uspešnoj karijeri.

Sve za školovanje na jednom mestu

EDUsavetnik je tu da vam olakša svaki korak u procesu upisa škole. Otkrijte koje škole najviše odgovaraju vašim afinitetima uz pomoć testa profesionalne orijentacije i tima stručnjaka. Kad dobijete kompletnu sliku vaših veština i zanimanja biće vam mnogo lakše da odaberete školu koja će biti po vašem ukusu.

Tim stručnjaka će biti uz vas tokom celog proces, čak i ukoliko budete imali probleme pravne prirode kao što je prebacivanje u drugu školu ili nostrifikacija diplome. Obratite se Pravnom savetniku i rešite u što kraćem roku, bez stresa sve dileme.

U kompletnom procesu upisa škole bez obzira da li ste se odlučili za privatnu ili državnu ustanovu, na raspolaganju imate EDUsavetnik stručnjake. Ostaje vam samo da napravite pravi izbor.

ZAKAŽI SASTANAK